VAD:
Nya Galleri Rönnquist; Malmö Champagnevänner &
Protokoll 30
VAR: Galleristen ¤ Musselmatlagets efterfest NÄR: Lördag 26 januari 2013 klockan 18~02.
VEM:
Gudrun Ek. + Henric + Henrik Rö. + Jacob Jo. + Jennica La. + Martin Th. + Nina Ed. + Peter Ol.
HUR: Tidigare; Foto 29 klickbara för uppförstoring! Protokoll 29 på gång att publiceras!

VAD [VaruNamn, Sort / typ] VAR [Ursprung] VEM [MedTog] HUR [Pris SEK / Betyg]
a] Earl Grongnet Special Club Brut

750 milliLiter / 12 procent
Champagne, France
RM-43976, 51270 Ètoges
Martin Th. 396:– SEK / Flaska =>
528:– / Liter.
Betyg; 3 glas!!!
b] Bollinger La Grand Année 2002

750 milliLiter / 12 procent
Champagne, France

[Korad Kvällens bästa]

Jacob Jo. 849:– SEK / Flaska => 1.132:– / Liter.
Betyg; 4 glas!!!!
c] Françoise Bedel Brut
Entre Ciel et Terre. 2012
750 milliLiter / 12 procent
Champagne, France Henric 349:– SEK / Flaska => 465:33 / Liter.
Betyg; 2 glas!!
d] Charles Wantz Crémant d'Alsace Carte Noir
750 milliLiter / 12 procent
France Henrik Rö. XXX:- / Flaska =>
XXX:XX / Liter

Betyg; X glas!
e] Berlucchi Prosecco 2006

750 milliLiter / 12,5 procent
Italia Peter Ol. XXX:- / Flaska =>
XXX:XX / Liter

Betyg; X glas!
f] Louis Roderer Brut Premier

750 milliLiter / 12,0 procent
France Jennica La. XXX:- / Flaska =>
XXX:XX / Liter

Betyg; X glas!
g] Boschendal

750 milliLiter / 13 procent
South Africa Henrik Rö. XXX:- / Flaska =>
XXX:XX / Liter

Betyg; X glas!
h] Ferrari

750 milliLiter / 12,5 procent
Italia X XXX:- / Flaska =>
XXX:XX / Liter

Betyg; X glas!
i] XXXX

750 milliLiter / 12 procent
Chile X XXX:- / Flaska =>
XXX:XX / Liter

Betyg; X glas!

MALMö CHAMPAGNEVÄNNER ~ Malmo Friends of Champagne ~ Amis Malmoë de Champagne ©2007200820092010201120122013201420152016201720182019
BOK
~Book~Livre |
Champagne | Celebritet-Citat | Facebook / MalmoCh; Groups-Members-PhotoSearch-Reviews | Fakta-Statistik | FAQ | Favorit
Flaskstorlek
| FOTO | Fras | Glastyp | HUS | index | info | Klädsel | Lexikon | LJUD | Länk | MartinCh | MAT | Medlem | Mousserande
ORD~Word~Mot | ProducentBeteckning |
PROTOKOLL | Recension | Renommé |
RESTAURANG | Skål | Syssla | Sötma.