Foto: Johanna DeákVAD What Was che cosa Ce qui JAKi hvad MiLYEN kva тот кото-рый Martins Sida; Fetish8

VAR Where Wo dove Là où DOKAD hvor HOL kor где MTmedia.SE < Martin < Fetish < Fetish8foretag-favoriter.html

NÄR When Wann quando Quand PODCZAS hvornår AMiKOR når когда 19742074*
UPPDATERAD Uptodate Aktualisiert aggiornato À jour UAKTUALNiONO tidssvarende MODERN oppdatert современный

13.02.2024

VEM Who Wer chi Chi KTóRZY hvem KiK kven кто Lars Martin Ingemar Thörnquist

HUR How Wie come Comment JAKiM hvordan HOGYAN korleis какой
[A* B* C* D* E* F* G* H* i* J* K* L* M* N* O* P* Q* R* S* T* U* V* W* X* Y* Z* Å* Ä* ö*]

FöR VAD What for Warum perche Pour ce qui DYKTANDO For hvad MiÉRT for / til kva почему
6 FöRETAG [FAVORiTER]
Apple [Först, snabbast, Vackrast MEN DYRAST datorer] The Cube........
CiTY GROSS [Billigt med ett fullgott vardagsutbud...]
HM
[Billigt och populärt, men med speciella / under / kläder]
Koziol, tysk designad ofta praktisk plast med figurer uti

PHILIPS [Flest olika elektroniska användarvänligt enkla, användbara ting; få företag torde ha fler affärsområden];
LJUS Philips är störst på världsmarknaden inom belysning och finns i 30 procent av alla kontor, 65 procent av världens största flygplatser, 30 procent av alla sjukhus och 35 procent av alla bilar. TiLL EXEMPEL; Glöd- och halogenlampor, kompakta och vanliga lysrör, högintensiva gasurladdnings- och speciallampor; LJUS–ENERGi–LAMPOR, armaturer, reaktorer, belysningselektronik, lysdiodbaserat ljus och billampor. KONSUMENTELEKTRONiK Consumer Electronics Connected Planet: en vision om att konsumenter ska ha tillgång till underhållning och information oavsett var de är, när de vill, på ett intuitivt, spontant och omedelbart sätt. Trådlös tillgång till musik, video och digitala bilder, enkelt och smidigt när och var som helst, i hemmet och när de är på väg någonstans. TiLL EXEMPEL; CD-SPELARE, FöR-STÄRKARE, HöG-TALARE, HöR-LURAR, KASSETT-BAND-SPELARE, RADiOS, SKiVSPELARE, STEREOS, TELE-ViSiON, VHS ViDEO-BAND-SPELARE. HUSHÅLL OCH PERSONVÅRD Shaving & Beauty elektriska rakapparater, skäggtrimnings– och hårklippningsmaskiner, epilatorer och rakapparater för kvinnor samt hårvårdsprodukter Oral Health Care elektriska tandborstar Food & Beverage Köksredskap Home Environment Care strykjärn, dammsugare och solarier HALVLEDARE / Semiconductors TiLL EXEMPEL; Digitala konsumentlösningar, RF–anslutning, digitala skärmar och mobilkommunikationer MEDiCiNSKA SYSTEM Världens näst största tillverkare av medicinsk diagnostikutrustning. TiLL EXEMPEL; röntgen, ultraljud, magnetresonans, datortomografi, medicinsk iT, nuklearmedicin, positrontomografi [PET], patientövervakning, informationshantering och produkter för uppvak. SPECiAL TiLL EXEMPEL; mätverktyg, plastprodukter, röstkommunikation samt ljudlösningar för fordon, hemelektronik och datorer.
Royal Philips Electronics, Holland, är Europas största och ett av världens Ledande elektronikföretag med en omsättning på ca 29 miljarder Euro 2003. Philips är världsledande på färg-TV-mottagare, belysning, elrakapparater [Philishave], medicinsk bildgivande diagnostik och patientövervakning samt komponenter för en-chips-TV. De 165.300 medarbetarna i mer än 60 Länder arbetar inom affärsområdena belysning, konsumentelektronik, hushåll- och personvårdsapparater, komponenter, halvledare och medicinska system . Philips är noterat på börserna i New York, Frankfurt, Amsterdam med flera. Senaste nytt finns på philips.com / newscenter.
Philips hade 16 december 2003 över "drömgränsen" 100.000 Levande patent vilket är ett synligt bevis på att Philips tillhör de främsta företagen i världen när det gäller innovationer och forskning – och att kunna använda nya kunskaper till att skapa produkter som kan säljas på marknaden.
Några viktiga och välkända exempel på Philips-patent är röntgenkamera, natriumlampor till gatubelysning, VCR [video], CD, DVD, JPEG, MPEG [digital video], Xenon [strålkastare för bilar], UHP [Lampor till projektorer], talkodning för GSM, röststyrning [av datorer med mera]. Det allra första patentet togs i Tyskland 1905. Det var en förbättring av glödlampan, som gjordes av Gerard Leonard Frederik Philips, en av företagets grundare.
MP3 är ett ljudspecifikt format som uppfanns av ett arbetslag europeiska ingenjörer på bland annat Philips.
1998–2003 tredubblade Philips antalet sökta patent årligen från 1.000 till 3.000 och har 2001–2003 varit det företag i världen som registrerat flest patent hos
World intellectual Property Organization WiPO.org . Philips arbetar mycket aktivt med intellektuell ägandestrategi som inkluderar patent, design, varumärken och domännamn. Det genererar stora intäkter som nästan oavkortat återinvesteras i forskning och utveckling.
–Ser vi cirka fem år framåt i tiden så kommer troligtvis Philips patentlista att utökas främst inom områdena
ambient intelligence, alltså kommunikationsteknologi som integreras i vår vardagsmiljö, personlig hälsa, molekylär bildhantering och diagnostisering, för att nämna några, säger Åke Strömberg verkställande direktör Philips Norden och Baltikum.
Philips väljer årligen ut 3.000 uppfinningar utifrån mer än 8.000 föreslagna idéer att ansöka om patent till. De flesta av dessa uppfinningar övergår till mer än ett patent eftersom ansökningarna fylls i utifrån olika domstolsrätter.
Ungefär 20.000 uppfinningar grundas på de 100.000 patenten. Ett antal patent delas med andra företag. Utöver dessa patent äger Philips dessutom 22.000 varumärken, 11.000 modellrättigheter och 2.000 domännamn. För att hantera detta har Philips cirka 300 specialister anställda på 23 kontor världen över och idag genereras intäkter från immateriella rättigheter inte endast genom att de används i egna produkter utan också genom att säljas vidare, Licensieras till – eller delas med – andra företag. Till exempel finns Philips bildskärmsteknologi i många leverantörers TeleVisions-apparater, datorer och MobilTelefoner.
KÄLLOR; Google.se, Koninklijke Philips Electronics N.V. , MTmedia.SE, PHiLiPS.com, PHiLiPS.se, Susning.nu, Wikipedia.org med flera

Se även MT Media < Martin < Fetish < MT Produkt-Placering
; PHILIPS

WiLLY:S [Billigare med ett hyfsat stort standardsortiment]HUR How Wie come Comment JAKiM hvordan HOGYAN korleis какой
[A* B* C* D* E* F* G* H* i* J* K* L* M* N* O* P* Q* R* S* T* U* V* W* X* Y* Z* Å* Ä* ö*]

MT MEDiANAViGATOR 0? &1 2* ~3 4! @5 6¤©% #7 8$ £9 10€ [19742074] *Martin